Hottub

Bijzondere Wellness ervaring

De hottub is een bijzondere wellness ervaring. In stilte met z’n tweetjes genieten van de omringende natuur onder een adembenemende (sterren)hemel, zonder afleiding van radio, tv of multimedia. Neem dan ook ruim de tijd voor deze bijzondere wellness, zodat jullie heerlijk tot rust kunnen komen en optimaal van de wellness kunnen genieten…

 

Back-to-basics

Een hottub (ookwel ‘størvatt’ genoemd) is een buitenbad in de natuur, waarvan het water wordt verwarmd met een echt houtvuur. Helemaal ‘back-to-basics’ en één met de natuur… Houtjes klieven, een vuurtje maken en blokjes hout op het vuur leggen. De beloning: een heerlijk warm bad, dat je geheel eigenhandig hebt verwarmd. Misschien wel de meest natuurlijke manier om een heerlijk warm bad te nemen. De hottub kan het gehele jaar door gebruikt worden. Elk jaargetijde heeft z’n eigen charme en beleving.

Zelf warm stoken

We bieden de hot tub klaar voor gebruik aan. Jullie hoeven alleen zelf het water te verwarmen middels een vuurtje, om er daarna in plaats te nemen. De houtkachel warmt het water op en de temperatuur van het water kun je regelen door hout toe te voegen. Het kost drie uur om het water in de hottub op te warmen. Hebben jullie de hottub ook nog de dag erna besproken, dan is de hottub veel sneller op temperatuur en duurt het ongeveer drie kwartier tot een uur. Badjas, badslippers en handdoeken liggen voor jullie klaar en er is meer dan genoeg brandhout aanwezig.

 

Milieu vriendelijk

De hottub wordt verwarmd met hout uit de streek. Hout is een duurzame en milieu vriendelijke energiebron door de korte CO2 cyclus. Verder heeft deze jacuzzi geen onnatuurlijk geluid van een waterpomp. Je hoort alleen de stilte, af en toe onderbroken door het knapperende vuur.

 

Hygiëne

Vooraf laten we de hottub altijd leeg, maken de hottub goed schoon, desinfecteren en vullen de hottub weer met vers leidingwater. Hierdoor zit niemand in het gebruikte badwater van een ander. Nadeel is wel dat we meer tijd nodig hebben om de hottub voor jullie voor te bereiden.

Eigen hottub

Beide huisjes (’t Witte Huisje en ’t Droomhuisje) hebben allebei een eigen hottub. 

 

Romantisch onder de mistletoe

Het Witte Huisje heeft de hottub op het meest romantische plekje staan. De hottub staat onder de mistletoe, direct naast jullie eigen overdekte terras op een afstand van 12 meter lopen (7 seconden).

 

Naast jullie gastenverblijf

Wil je liever niet zo ver lopen; kies dan voor ’t Droomhuisje. De hottub staat dan direct naast jullie eigen gastenverblijf op ongeveer 5 meter afstand.

Gehele vakantie

De hottub kunnen jullie desgewenst tijdens jullie gehele vakantie gebruiken. De hottub staat klaar bij aankomst en kunnen jullie de gehele vakantie zo vaak als jullie wensen gebruiken.

Prijs voor privé hottub

€ 175         tijdens gehele verblijf onbeperkt te gebruiken incl. schoon badwater

Geheel verzorgd

We bieden de hottub geheel verzorgd en klaar voor gebruik aan inclusief onbeperkt brandhout, lucifers en aanmaakblokjes. Breng wel jullie eigen badkleding mee. Vooraf laten we de hottub altijd leeg, maken de hottub goed schoon, desinfecteren en vullen de hottub weer opnieuw met vers leidingwater. Hierdoor zit niemand in het gebruikte badwater van een ander en voldoen we aan de hoogste hygiëne-eisen.

  • de hottub kunnen jullie tijdens de vakantie zo vaak als jullie zelf willen in alle rust met z’n tweetjes gebruiken
  • de hottub vullen we altijd opnieuw met vers leidingwater, waardoor niemand in het gebruikte badwater van een ander zit
  • we bieden de hottub geheel verzorgd aan inclusief onbeperkt brandhout, lucifers en aanmaakblokjes; breng wel jullie eigen badkleding mee
  • hottub kan het gehele jaar door gebruikt worden; alleen tijdens onweer en strenge vorst is gebruik van de hottub niet mogelijk
  • een hottub is een heel groot bad; houdt daarom de eerste dag rekening met een stooktijd van drie uren
  • willen jullie graag de hottub gebruiken, geef het dan bij reservering door
Wens je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op…
Translate »
Call Now Button